Series, wie is er niet gek op? kun je niet wachten op het volgende seizoen? Of misschien duurt de volgende aflevering je zelfs al te lang! Nog niet te spreken over de enorme keus aan series, dan is het natuurlijk lastig om een keus te maken. Daarom hebben wij deze top 10 samengesteld, de tien beste series die nu te zien zijn op Netflix.

#10 - Arrested Development

Arrested Development

#9 - Black Mirror

#8 - Friends

#7 - Stranger Things

Stranger Things

#6 - One-Punch Man

#5 - Sacred Games

#4 - Fargo

#3 - Sherlock

#2 - Rick and Morty

Rick and Morty

#1 - Breaking Bad

Walter White is een overgekwalificeerde scheikundeleraar op een middelbare school in Albuquerque. Op het moment dat zijn vrouw onverwacht zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt en tevens om zijn eigen behandelingen te betalen, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die hij nog scheikunde gegeven heeft, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth. Terwijl hij doorgaat met lesgeven, komt het belang van scheikunde in de moderne maatschappij prangend in zijn lessen naar voren. Zijn product is meer dan 99% zuiver en dit feit loopt als een rode draad door de hele serie heen.

Dit was onze 10 top alweer! Uiteraard hopen wij dat je hier veel kijkplezier aan hebt! Ben je toch meer een film liefhebber? of wil je tussendoor graag een film kijken. Klik dan hier voor onze selectie films.